De standpunten van OPHEF - het nieuw democratisch platform
15364
page-template-default,page,page-id-15364,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

GLOBAL WARMING

ONS VERTREKPUNT

MOBILITEIT
BASISINKOMEN
AUTOMATISERING

GLOBAL WARMING

ONS VERTREKPUNT

MOBILITEIT
BASISINKOMEN
AUTOMATISERING

Onze aanpak waarmee we burgers meer inspraak willen geven in het beleid, is slechts een deel van het verhaal. De inhoud is minstens even belangrijk.

En omdat de beste oplossingen de som zijn van verschillende inzichten, willen we samen met jullie de partijstandpunten van OPHEF bepalen.

Concreet willen we tegen december 2016 drie domeinen bepalen waar we ons in willen vastbijten. Waarom maar drie? Omdat te snel te veel hooi op je vork nemen, de doodsteek is voor veel ambitieuze initiatieven.

De methodologieën waarop we onze werkwijze enten, leren ons ook dat je beter begint met een strakke focus en pas schaalt als je genoeg data en kritische massa hebt.

We hebben geen schrik om op onze bek te gaan, maar we willen jullie energie en expertise zo goed mogelijk inzetten.

Deze drie domeinen willen we verder uitdiepen om er uiteindelijk concrete standpunten uit te puren. Standpunten die onderbouwd zijn en waarmee we naar de verkiezingen kunnen trekken.

Deze standpunten worden ook constant afgetoetst met de praktijk en bijgestuurd waar nodig. Niet vanuit de losse pols, maar op basis van beproefde methodes.

Om deze domeinen te bepalen, zijn we op zoek naar kleppers die mee willen sparren, nadenken en brainstormen over mogelijk beleidsthema’s.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je emailadres hier achterlaten zodat we je binnenkort kunnen contacteren. Om iets te veranderen, moet je ergens beginnen en daarvoor hebben we jou nodig.

Word je misselijk van al deze start-up lingo en hoop je dat we keihard gaan falen? Laat dan ook zeker je emailadres achter. We hebben de waarheid niet in pacht en zijn bereid om alles in vraag te stellen. Ook onze eigen werking.

Maar we geloven wel dat onze aanpak voor nieuwe inzichten kan zorgen en de burger meer inspraak kan geven in het beleid.

En vooral niet vergeten: OPHEF is er niet voor jou, jij bent OPHEF!